CALENDARI DE ASSAJOS

ADÉU SISCU!!!

Una entitat és rica per la seva activitat però sobretot, per la gent que la fa possible.
Avui, i amb gran tristesa, vull apropar-vos al Francesc Bofarull, "Siscu pare"
El dia 22 de juny romandrà en el nostre record, perquè el nostre soci, amic, i com no, el nostre director teatral del grup TRASPUNT, va traspassar després de lluitar per viure, però la malaltia va poder més que la seva voluntat.
Per això des del nostre racó, des de la nostra entitat, escric aquest post per tal de fer el nostre homenatge a una persona treballadora, incansable, persistent, que va portar la UAF molt endins,
i que en una època va formar el grup de teatre que tantes bones estones ens va fer passar. Recordareu "Crideu, crideu més que no us sentiu"; i nosaltres replicant, "Siscuuu que ja cridem"!!! Va formar part de la revista SEMPRE, sort que ens marcava de ben a prop per tal que les notícies sortissin al moment. Per Sant Joan col·laborant amb el
repartiment de la flama del Canigó, per l'entusiasme sardanístic, sempre al peu del canó en tots els aplecs i finals sardanistes; amant de la música, del teatre, del cant, de la seva gent, de la Colla Vella i de la Coral Espinavesa, entre moltes altres activitats.
Un home vital, sempre disposat a tot!!!
El Siscu formava un tàndem amb l'Angelina, la seva esposa, a qui li volem transmetre el nostre més sincer condol, i també als seus fills; Siscu, Rosabel, Xeli i Judit; gendres, jove, els seus néts i nétes.
La petjada que ens ha deixat el nostre amic és molt gran, i de ben segur que serem molts els qui t'enyorarem, pel teu caràcter afable, simpàtic, "conyon", per aquells cigarrets que fèiem amagats darrere l'escenari i dissimulàvem perquè l'Angelina no ho sabés ( i que sempre ho acabava descobrint), per tot el que hem compartit i pels records que sempre perduraran entre nosaltres.

Adéu Siscu, i vés preparant una nova obra, perquè algun dia ens retrobarem i de ben segur que tornaràs a ser el nostre director!!!
Un petó volador!

La teva amiga, en nom de tots/es,
Lídia.