CALENDARI DE ASSAJOS

Torna, un any més, el Ball de Gala 2.0 de la UAF


La Unió Anelles de la Flama celebra el proper 1 de febrer el seu Ball de Gala. Un esdeveniment que, en aquesta tercera edició, ja està totalment consolidat.

Aquest singular esdeveniment, que organitzen els joves de l’entitat cultural vallenca se celebra amb motiu de la festivitat de la Mare de Déu de la Candela.

Val a dir que el sopar i el ball són oberts a tothom, socis i simpatitzants de la UAF i vallencs en general, amb ganes de passar-ho bé.

El Ball de Gala d’enguany pretén assolir l’èxit de les edicions anteriors. Un objectiu que fins i tot sembla que es podrà superar, tenint en compte l’expectació creada.

Els tiquets del sopar-ball es poden adquirir a un preu molt assequible de 10 euros, durant el proper divendres (de 20,00 a 22,00 hores) i dissabte (de 18,00 a 22,00 hores) al bar de la pròpia entitat.

Com cada any, només hi ha un requisit: per accedir al recinte cal anar vestit de manera elegant, d’acord amb l’ocasió. Enguany, un cop més, s’escollirà el rei i la reina del ball i és farà, també, un concurs per premiar la parella més elegant.