CALENDARI DE ASSAJOS

LA UAF A LA NIT DE PREMIS DE VALLS

Dissabte dia 26 de maig, la nostra entitat va rebre el XII Premi a la Inciativa Cívica, en el transcurs de la 29a edició de Premis de Valls, organitzada per l'Ajuntament de Valls, la Cambra de Comerç i la Fundació Ciutat de Valls.
És per a la nostra entitat, un reconeixement a la tasca que hem realitzat al llarg de 40 anys, per tal de difondre, mantenir, recuperar i crear la cultura popular catalana.
Avui, podem dir, molt orgullosos, que la UNIÓ ANELLES DE LA FLAMA, té lloc en majúscules dins del món de la cultura popular, escrit amb l'esforç, la dedicació, la constància, i sobretot l'estima de totes les persones que amb el pas dels anys s'hi han implicat d'alguna manera o altra.
Un record especial per totes aquelles que ens han precedit, i encoratjar les que han arribat recentment, i les que aniran venint; entre tots fem gran la nostra entitat.



Ahir, el nostre president en Pep Martínez, va recollir aquest premi de les mans del conseller de Salut, l'Honorable sr.Boi Ruiz, i del nostre batlle, l'il·lustríssim, sr. Albert Batet.
Per molts anys UAF, per molts anys tots puguem seguir vetllant per aquest patrimoni cultural, i fer-lo créixer amb tot el que això significa.


Des d'aquí, aprofito per convidar-vos a l'acte central de la celebració dels 40 anys de la nostra entitat, que tindrà lloc el proper dissabte dia 2 juny a la Plaça del BLAT, a les 6 de la tarda. I per fer més especial el nostre aniversari, es farà la presentació del BOU TRADICIONAL DE VALLS, en un acte molt significatiu per tota la ciutat.
US HI ESPEREM!!!


Lídia Garzón.